HET IS BIJNA ZOVER, BEN JE ER KLAAR VOOR?


HET IS BIJNA ZOVER. BEN JE ER KLAAR VOOR?
Je hebt geen familie, je bent familie vroeg verloren of je voelt je geen deel van je familie. Je staat alleen, ervaar je. Wat doe je dan om toch tot een groter geheel te kunnen behoren waar je je begrepen, gehoord en geliefd voelt?
Ik vroeg het mij als geïsoleerd kind al vaak af en nu als volwassene nog steeds. Maar ik ben ook een ‘mogelijkheden-mens’. Dus ik ging op onderzoek uit en bedacht een maatschappelijk project Het Vriendschapsproject. Ontmoette heel veel mensen die zich ook herkenden en bevroeg hen over wat ze voelden en dachten over familie, vriendschap, eenzaamheid en verbinding. Daar kwam een openhartig en inspirerend boek uit voort: DE VRIENDSCHAPSFAMILIE wat hoop en daadkracht kan stimuleren door de verhalen en de diepgaande tips die je eveneens in het boek kunt lezen. En als je nu denkt, ik herken mij daarin, dan is dit boek voor jou bestemd. Morgen 14 december vanaf 14.00 uur kun je het bestellen en voor de feestdagen nog in huis hebben. Om jezelf te verwennen en steunen of iemand anders, die ook wel een steuntje in de rug kan gebruiken, zeker met de feestdagen, als het thema ‘familie’ voelbaar wordt.
Hier de link om het boek morgen 14 december te bestellen: https://www.boekdevriendschapsfamilie.nl
Want er zijn mogelijkheden om je sociale leven te veranderen en isolement te doorbreken. En iedereen heeft een eigen manier om dat universele verlangen te vervullen.
Ik wens je alvast veel inspiratie, hoop en daadkracht toe!
.
Miranda Nanda Maria van Dijk
Auteur van boek De Vriendschapsfamilie

Dankjewel voor je waardevolle reactie. Deze wordt gescreend vóór publicatie.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s