Belangrijke pijlers voor een ontmoeting

VOORDAT JE REAGEERT, LEES AUB. EERST ALLE PAGINA’S GOED DOOR, ZODAT JE WEET WAAR HET OM GAAT!

Op zaterdag 23 september 2017 startte ik met mijn VRIENDSCHAPSPROJECT. Omdat ik geen familie heb, heeft vriendschap een belangrijke plaats in mijn leven. Door m’n sterke groei en een nieuwe levensfase met andere focus, wil ik heel graag ’n nieuwe vriendschapsfamilie bouwen. Dat doe ik met een open hart, zuivere intentie en loyaliteit. Om te kijken of er genoeg raakvlakken zijn voor een eventuele vriendschap zullen we elkaar tijdens een ontmoeting een beetje leren kennen. Mijn 3 pijlers voor een ontmoeting zijn: 1. Echt contact en openheid. 2. Elkaar kunnen inspireren en graag willen investeren in contact. 3. Gemeenschappelijke interesses hebben.

BELANGRIJK: Ik wil niet dat het mij uitsluitend wat brengt, maar ook andere mensen. Vandaar dat ik over elke ontmoeting een blog schrijf ter inspiratie en aanmoediging voor de lezers, om te laten zien dat sociale veranderingen mogelijk zijn. Uiteraard in onderling overleg wordt het gepubliceerd. Ik hoop dat je hiervoor openstaat en de gedachte erachter begrijpt. Het vriendschapsproject moet een kruisbestuiving veroorzaken. Vandaar ook een reünie en een voorgenomen boek in 2018!

Mocht JIJ, net als ik graag een ontmoeting willen en je woont in Noord Holland, Zuid-Holland of Provincie Utrecht en bent tussen of rond de 45 en 59 jaar, stuur mij dan een mailtje via het contactformulier. Ik neem dan per email z.s.m. contact met jou op. Wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort op een mooie locatie of bij jou thuis. Ik zie daar oprecht naar uit!