Wie ik ben

Om je in beeld en geluid toe te spreken heb ik een trailer gemaakt over dit project. Deze is te vinden bovenaan in het menu op deze site.

Om privacy te waarborgen, zowel voor jou als mij, vermeld ik hier geen persoonlijke gegevens. Contact is mogelijk door het contactformulier in te vullen. Graag vertel en vraag ik meer zodra we mailcontact met elkaar hebben. Via het internet ben ik voluit te vinden in wat ik allemaal DOE, maar het gaat om ons mens zijn en onze innerlijke kern, die ik graag wil ontmoeten en laten zien. Dus ik vind het belangrijk om redelijk blanco elke ontmoeting onbevangen aan te gaan zonder al te veel (social media) beeldvorming vooraf.

Ik hoop sprankelende, blije intelligente mensen te ontmoeten die energiek, met innerlijke rust en optimistisch in het licht van hun leven staan!

Veel mensen identificeren zich met hun commerciële successen, de bezittingen die ze vergaard hebben of met hun werk. Ik ben veel meer geïnteresseerd in iemands persoonlijke reis, de emotionele bijzondere gebeurtenissen en de openbaringen en speciale verbintenissen die ze aangingen. En ook de (energieke en positieve) levenshouding en levensvisie die mensen hebben ontwikkeld vind ik erg interessant.

Wel geef ik je wat aanknopingspunten qua interesses, aandachtsgebieden en typerende kenmerken (ik ben geboren in 1965 en woon 20 km boven Amsterdam).

Interesses: schrijven, aan of op het water zijn, de zee, interessante gesprekken met diepgang, filosofie & psychologie, persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnsleer, rode port, boeken en lezen, zwemmen en fietsen, theater, toneel, onbekende nieuwe locaties ontdekken, autoritjes in onbekend gebied, BBQ’s en picknicks.

Cursussen, workshops, masterclasses, lezingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, groei en bewustzijn vind ik erg interessant. Ik schrijf themaboeken om bewustzijn, moed en ontwikkeling te vergroten bij mensen.  Vanaf mijn 14e studeer ik al psychologie. Tevens bedenk/organiseer ik al vanaf 1998 maatschappelijke initiatieven met als doel verbinding, inspiratie en persoonlijke groei bevorderen.

Typerend: onconventioneel, vrije geest, feminist, autonoom, pittig en uitgesproken, liefdevol, warm en zacht, creatief (singer/songwriter en ontwerp mijn eigen websites, promotiematerialen, drukwerk en social media video’s), ondernemend, enthousiast, evenwichtig, met rust. 

Werk: Ik werkte 28 jaar via tijdelijke projecten bij organisaties als trainer & verandermanager met mensen die vernieuwing/vervulling willen in werk, sociale context en zingevingsgevoelens. Rond mijn 50e maakte ik een nieuwe switch in koers. Ik ben gestart met mijn eigen onderneming Human Transformation Projects en bied lezingen/seminars, masterclasses, individuele trajecten en trainingen op het gebied van menselijke transformatie aan. Ook schrijf ik boeken met psychosociale ingrijpende thema’s en geef daar lezingen/seminars over om mensen aan te moedigen en te inspireren dat vernieuwing en innerlijke bevrijding mogelijk zijn.

Mensen: Ik voel me vaker tot mensen aangetrokken met een sterke persoonlijkheid, liefdevol rebels, (emotioneel) intelligent, breed ontwikkeld en nieuwsgierig naar de wereld en andere mensen. Die blij en vol vertrouwen hun eigen pad volgen, doch makkelijk met anderen verbinding maken. Maar ook kritisch durven kijken naar maatschappelijke zaken en uitgesproken kunnen zijn, als het nodig is om integriteit te waarborgen en voor zichzelf (en hun missie) te gaan staan. Met deze mensen ervaar ik gelijkwaardigheid.

Levensstijl: Ik heb geen kinderen, dat is een bewuste keuze. Ik hou erg van mijn vrijheid naast diepgaande verbinding. Op dit moment heb ik geen geliefde (een vrouw is de keuze van mijn hart, hoofd en lijf), dat is geen must voor mijn levensgeluk want het leven is mijn grote liefde. Ik ben een gelukkig en vrij mens. Regelmatig interessante sociale interactie met kwaliteit, vind ik wél erg belangrijk. En ik geniet tevens van mijn nieuwe poesje Mooitje waar ik mijn heerlijk thuis mee deel. Ik hou van warme huiselijkheid en bruisende dynamiek. En drink graag een glas rode port of glas Chardonnay en vind het heerlijk om aan te schuiven aan de keukentafel voor een mooi gesprek of aan de eettafel als mensen voor mij koken of als we elkaar in een mooie onbekende locatie treffen.

Intentie: Vriendschap en een liefdesrelatie zijn twee verschillende dingen voor mij, met andere verwachtingen, wensen en verantwoordelijkheden. Dit vriendschapsproject is dus zuiver en uitsluitend op vriendschap gericht en mijn wens om een nieuwe vriendschapsfamilie te bouwen, omdat ik geen familie heb!

Persoonlijke website: http://www.mirandanmvandijk.com

Debuutboek: http://www.boekhelendeschoonheidvanzelfreflectie.nl

 

Ik vind het belangrijk om significante thema’s in het licht te zetten, om de geest te verruimen, moed te stimuleren en bewustzijn te vergroten. Het beïnvloedt de kwaliteit van ons leven! – initiator van dit project